top of page
Darkhair Edita.png
Lingopoly 1 predstavitev (online)
Lingopoly 1 predstavitev (online)

pon., 20. dec.

|

Zoom

Lingopoly 1 predstavitev (online)

Družabna igra za poučevanje slovenščine (kot tujega jezika) in za učenje angleščine (kot drugega jezika). Preizkušene izobraževalne metode so vključene v več kot 24 iger, ki so namenjene vsem generacijam od 4. leta starosti dalje. Po predstavitvi bomo na voljo za vprašanja.

Čas za registracijo je potekel.
Poglejte druge dogodke.

Ura in lokacija

20. dec. 2021, 14:30 – 15:00 GMT +1

Zoom

O dogodku

Lingopoly je družabna zabavna igra za učenje slovenščine (kot tujega jezika) in za učenje angleščine (kot drugega jezika). S pomočjo različnih izzivov lahko usvajate in utrjujete besedišče na začetni, nadaljevalni ali izpopolnjevalni stopnji.

Preizkušene izobraževalne metode so vključene v več kot 24 iger, ki so namenjene vsem generacijam od 4. leta starosti dalje. Zbirka je priročna za samoučenje, učenje v šoli ali na tečaju, igranje s prijatelji in družino ter za kvalitetno preživljanje prostega časa na počitnicah ali na poti. 

Lingopoly je zbirka iger za vse, ki se želite naučiti novega jezika ali ga izpopolniti. Družabna igra v vas spodbuja ustvarjalnost, ponuja dobre iztočnice za pogovor v tujem jeziku, vam pomaga pri urjenju spomina in spoznavanju soigralcev. Preizkušeno omogoča hitro pomnjenje besed.

Lingopoly bo postal za učitelje tujih jezikov nepogrešljiv pripomoček pri pouku, saj boste na zabaven in komunikativen način med učenci pričarali sproščeno vzdušje in spontan način pomnjenja. S pomočjo Lingopolyja se vaši učenci ne bodo dolgočasili, ampak se bodo veselili novih učnih ur.

Zoom

Razpored


  • 30 minut

    Lingopoly 1

    Zoom

Deli ta dogodek

bottom of page