Darkhair Edita.png

Lingopoly

Lingopoly je družabna zabavna igra za učenje tujih jezikov. S pomočjo različnih izzivov boste usvajali in utrjevali besedišče na začetni, nadaljevalni ali izpopolnjevalni stopnji.

 

Preizkušene izobraževalne metode so vključene v več kot 24 iger, ki so namenjene vsem generacijam od 4. leta starosti dalje. 

S kartami se lahko igramo od preprostih iger kot so: Spomin, Črni Peter, Kdo ali kaj?  do bolj kompleksnih iger kot so Na križarski ladji (s premikanjem figur po igralni plošči), Detektiv (strateška igra, kjer ugibamo, katere karte manjkajo).

Zbirka je priročna za samoučenje, igranje s prijatelji in družino ter za kvalitetno preživljanje prostega časa na počitnicah ali na poti. 

Lingopoly je zbirka iger za vse, ki se želite naučiti novega jezika ali ga izpopolniti. Družabna igra v vas spodbuja ustvarjalnost, ponuja dobre iztočnice za pogovor v tujem jeziku, vam pomaga pri urjenju spomina in spoznavanju soigralcev. Preizkušeno omogoča hitro pomnjenje besed.

 

Lingopoly bo postal za učitelje tujih jezikov nepogrešljiv pripomoček pri pouku, saj boste na zabaven in komunikativen način med učenci pričarali sproščeno vzdušje in spontan način pomnjenja. S pomočjo Lingopolyja se vaši učenci ne bodo dolgočasili, ampak se bodo veselili novih učnih ur.

 

Lingopoly je novost na tržišču!

 

Prilagojen je tudi za osebe z disleksijo, disgrafijo in skotopičnim sindromom.