top of page
Darkhair Edita.png
Lingopoly 1 predstavitev (online) (2)
Lingopoly 1 predstavitev (online) (2)

tor., 30. avg.

|

Zoom

Lingopoly 1 predstavitev (online) (2)

Družabna igra za poučevanje slovenščine (kot tujega jezika) in za učenje angleščine (kot drugega jezika). Preizkušene izobraževalne metode so vključene v več kot 24 iger, ki so namenjene vsem generacijam od 4. leta starosti dalje. Po predstavitvi bomo na voljo za vprašanja.

Čas za registracijo je potekel.
Poglejte druge dogodke.

Ura in lokacija

30. avg. 2022, 12:00 – 12:30 GMT +2

Zoom

O dogodku

Lingopoly je družabna zabavna igra za poučevanje in učenje slovenščine (kot tujega jezika) in angleščine (kot drugega jezika). S pomočjo različnih izzivov lahko usvajate in utrjujete besedišče na začetni, nadaljevalni ali izpopolnjevalni stopnji.

Preizkušene izobraževalne metode so vključene v več kot 24 iger, ki so namenjene vsem generacijam od 4. leta starosti dalje. Zbirka je priročna za učenje v šoli ali na tečaju, igranje s prijatelji in družino ter za kvalitetno preživljanje prostega časa na počitnicah ali na poti. 

Lingopoly v vas spodbuja ustvarjalnost, ponuja dobre iztočnice za pogovor v tujem jeziku, vam pomaga pri urjenju spomina in spoznavanju soigralcev. Preizkušeno omogoča hitro pomnjenje besed. S pomočjo Lingopolyja se vaši učenci ne bodo dolgočasili, ampak se bodo veselili novih učnih ur.

Zoom

Razpored


  • 30 minut

    Lingopoly 1

Deli ta dogodek

bottom of page